Nyári táborok

Évente megrendezésre kerülő tematikus, egy hetes, természettudományos és művészeti táborainkban felső tagozatos gyerekek vesznek részt.
A programok során a gyermekek érdeklődési köréhez kapcsolódó, élményszerű tapasztalatszerzésre, elmélyült és izgalmas lehetőségeket nyújtó, fejlesztő foglalkozások révén adunk lehetőségetCélunk a természettudományok összefüggéseinek és a művészeti ágak kapcsolódásainak megtapasztalása, a környezettudatos szemléletmód kialakítása, az önálló „alkotói én” felfedezése.
A tapasztalatok, vélemények kreatív összevetése a hasonló gondolkodású társakkal, az elmélyült alkotás, a gondolatok kreatív megjelenítése, bemutatása projektmunka során valósul meg. A gyermekek tehetségfejlesztése a speciális programokon keresztül, korszerű módszerek alkalmazásával történik. A teljes feltöltődést, kiegyensúlyozást segítik a szabadidős tevékenységek és a játékos személyiségfejlesztő tréning modul.

Az utóbbi években már a gimnazista korosztály számára is indítottunk nyári tábort: ők egy intenzív önismereti, személyiségfejlesztő programon vesznek részt az egy hét alatt, valamint a kisebbek táborába segítenek be, ezáltal tapasztalatot szerezve a projektvezetésben és a facilitálásban.
Minden tábor térítésmentes, a bejutás pályázat útján lehetséges.


Régebbi tábor beszámolói

2019


Természettudományos és Művészeti Tábor


Önismereti és Mentorképző Táborok


2018


Természettudományos, művészeti és önismereti tábor


2017


Természettudományos és művészeti tábor
Csapatépítő és személyiségfejlesztő tábor


2016


Természettudományos és művészeti tábor
Lélektúra önismereti kamasztábor

Elérgetőségek

Messzehangzó Tehetségek Alapítvány
1011 Budapest
Hunyadi János út 13.

 

Benedek Nóra, programkoordinátor:
06-20-665-99-93
program[at]messzehangzo.org

 

Vígh Mónika, civil szervezet vezető:
vigh.monika[at]messzehangzo.org