KIKÉRT CSINÁLJUK?

A Messzehangzó Alapítvány tehetséggondozó tevékenységével a szociokulturálisan hátrányos helyzetű, korosztályukból művészeti, természettudományos vagy informatikai képességükkel kiemelkedő gyermekeket támogatja. Térítésmentes tehetségfejlesztő évközi programjainkkal és táborainkkal, valamint ösztöndíjrendszerünkkel kb. évente 1000 fő magyarországi és határontúli, 12-18 éves diákot érünk el.

BEMUTATKOZNAK ÖSZTÖNDÍJASAINK

MIT CSINÁLUNK?

2008 óta támogatjuk iskolán kívüli tehetséggondozó programok szervezésével a korosztályukból kiemelkedő képességgel bíró, nehéz körülmények között élő gyermekek tehetségfejlesztését a művészetek, természettudományok és az informatika területén. Térítésmentes tehetségfejlesztő évközi programjainkkal és táborainkkal, valamint ösztöndíjrendszerünkkel kb. évente 1000 fő magyarországi és határontúli, 12-18 éves diákot érünk el.A tehetségfejlesztő munkát képzett szakemberek és önkéntesek végzik.

NYÁRI TÁBOR

ÖSZTÖNDÍJ

ÉVKÖZI PROGRAMOK

HOGYAN CSINÁLJUK?

Az alapítvány módszertanát tehetségfejlesztő, pszichológus és gyógypedagógus szakemberek dolgozták ki. Elsődleges hangsúlyt kap benne a komplexitás elve és a személyiség fejlesztése, valamint a projektmódszer. A játékos, interaktív, iskolán kívüli programok lehetőséget adnak a gyermekek érdeklődési körének tágítására, speciális képességeik, önértékelésük és kreativitásuk fejlesztésére. Különféle területekről érkező, szakképzett önkéntesekkel dolgozunk együtt.

KIKKEL CSINÁLJUK?

TÁMOGATNÁL MINKET? ÍGY TUDSZ SEGÍTENI!

Minden segítség számít! Magánszemélyként, gazdasági társaságként vagy munkahelyi közösségként Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány által szervezett, a résztvevők számára térítésmentesen elérhető tehetségfejlesztő programokon minél több, nehéz körülmények között élő gyermek vehessen részt!
Köszönjük, ha lehetőségeidhez mérten eseti vagy rendszeres pénzbeli hozzájárulással vagy más adománnyal, esetleg pro bono szolgáltatással, önkéntes szakértői támogatással segíted céljaink megvalósítását.

ÖNKÉNTESSÉG

Csapatunk rendkívül sokszínű, van köztünk pedagógus, pszichológus, informatikus, színész, matematikus, politológus, televíziós műsorkészítő, stb… Ami összeköt minket, hogy odavagyunk a gyerekekért és szívügyünk a tehetséggondozás.
Ha szeretnél 10 – 17 éves tehetséges fiatalok társaságában lenni, gyakorlati tapasztalatokat szerezni a nehéz élethelyzetben élő tehetséges fiatalok azonosítása, fejlesztése terén, egy összetartó, önfejlődő, dinamikus csapat tagja lenni, átadni a saját tehetségedből, tudásodból, jelentkezz közénk!

Nyári táboraink önkéntes jelentkezése a tavaszi hónapokban fog megkezdődni, kövesd Facebook oldalunkon a friss információkat vagy látogass vissza honlapunkra később. Érdeklődésedet köszönjük!

 

WordPress Themes