Támogatnál minket?  Így tudsz segíteni!

 MAGÁNSZEMÉLYKÉNT | ADOMÁNYT AJÁNDÉKBA | ADÓ 1% | MUNKAHELYI KÖZÖSSÉGKÉNT

Bankszámlaszám: 11701004-20234557

Magánszemélyként

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány szívesen fogadja egyszeri vagy rendszerespénzbeli felajánlásod, támogatásod, melyet banki átutalással, vagy csekken történő befizetéssel juttathatsz el hozzánk neved és adóazonosító jeled megjelölésével.

Bankszámlaszám: 11701004-20234557
Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.

Adományodról a hatályos adójogszabályoknak megfelelően Alapítványunk adóigazolást állít ki, mely alapján a vonatkozó adótörvények szerint adókedvezményt vehetsz igénybe.

Adományt ajándékba!

Szerezz örömet szeretteidnek, barátaidnak, és a Messzehangzós gyerekeknek is! Lepd meg családtagjaidat, ismerőseidet azzal, hogy nevükben – egy általad szabadon választott összeggel  – a Messzehangzó Tehetségek Alapítványt támogatod!

Pénzbeli adományodról adóigazolást állítunk ki, és egy aprósággal is meglepjük az ajándékozottat!

Adó 1%

Köszönettel vesszük, ha adód 1%-ával támogatod munkánkat. Az adó 1% civil szervezet részére történő felajánlásáról bővebben itt tájékozódhatsz: https://adjukossze.hu/1-szazalek

Adószám: 18131354-1-41

Felajánlásodat az alábbi módokon teheted meg 2019. május 20-ig.:

Ha postán adod be az adóbevallásodat, ne felejtsd el mellékelni a kinyomtatott 1% rendelkező nyilatkozatot!
Az online 1% rendelkező nyilatkozat kitöltésével is rendelkezhetsz ügyfélkapun keresztül.
Ha munkáltatódon keresztül szeretnéd leadni az 1%-os rendelkezésedet,  lezárt, adóazonosító jellel, a ragasztáson átnyúlóan aláírt borítékban add át nekik  május 10-ig a kinyomtatott 1% rendelkező nyilatkozatot!

Munkahelyi közösségként – pro bono szolgáltatás vagy más felajánlás formájában

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány az aktív társadalmi szerepvállalás jegyében keresi a kapcsolatot munkahelyi közösségekkel, hogy kis összegű vagy természetbeni felajánlásokkal (pl. étkezési utalvány) segítségével erősíthesse a vállalt tevékenységeivel egyetértő támogatói bázis hosszú távú fennmaradását.

Törekvésünk a vállalatok vezetőit érdekelté tenni, hogy támogassák munkatársaik közösségi adományozását, az összegyűlt adományok intézményi részről való kiegészítésével is. Ezek a megmozdulások jó hírét keltik minden adakozásra nyitott cégnek.

Az Alapítvány céljait támogató vállalati partnerek az alapítványi kommunikációban való részvételét – ingyenes hirdetési felületek biztosításával kiadványokban, Internetes oldalakon, újságokban való megjelenést – is köszönettel vesszük.

A segítséget örömmel fogadjuk szakemberek tudásának felajánlásaként, a munkatársak pro bono szakmai segítségnyújtása, hátrányos helyzetű gyermekeknek szóló programjainkon való előadói tevékenység formájában.

 

Tegyétek jobbá mások karácsonyát céges ajándékozás helyett! Az Ajándékozz másképp oldalán keresztül üzleti partnereiddel az ajándékokra szánt összeggel megegyező értékben egy kiválasztott szervezet munkáját és tevékenységét támogathatjátok.

Az ajándékozz másképp:
https://ajandekozzmaskepp.hu/

Bankszámlaszám: 11701004-20234557

Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.

Adományáról a hatályos adójogszabályoknak megfelelően Alapítványunk adóigazolást állít ki, melynek alapján cége a vonatkozó adótörvények szerint adókedvezményt vehet igénybe.


Támogatóink


Médiapartnereink

palyazatmenedzser.hu | csaladinet.hu | manoprogram.hu | palyazatok.org

 

WordPress Themes