Támogatnál minket?  Így tudsz segíteni!

 MAGÁNSZEMÉLYKÉNT | ADOMÁNYT AJÁNDÉKBA | ADÓ 1% | MUNKAHELYI KÖZÖSSÉGKÉNT

Bankszámlaszám: 11701004-20234557

Magánszemélyként

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány szívesen fogadja egyszeri vagy rendszerespénzbeli felajánlásod, támogatásod, melyet banki átutalással, vagy csekken történő befizetéssel juttathatsz el hozzánk neved és adóazonosító jeled megjelölésével.

Bankszámlaszám: 11701004-20234557
Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.

Adományodról a hatályos adójogszabályoknak megfelelően Alapítványunk adóigazolást állít ki, mely alapján a vonatkozó adótörvények szerint adókedvezményt vehetsz igénybe.

Adományt ajándékba!

Szerezz örömet szeretteidnek, barátaidnak, és a Messzehangzós gyerekeknek is! Lepd meg családtagjaidat, ismerőseidet azzal, hogy nevükben – egy általad szabadon választott összeggel  – a Messzehangzó Tehetségek Alapítványt támogatod!

Pénzbeli adományodról adóigazolást állítunk ki, és egy aprósággal is meglepjük az ajándékozottat!

Adó 1%

Köszönettel vesszük, ha adód 1%-ával támogatod munkánkat. Az adó 1% civil szervezet részére történő felajánlásáról bővebben itt tájékozódhatsz: https://adjukossze.hu/1-szazalek

Adószám: 18131354-1-41

Felajánlásodat az alábbi módokon teheted meg 2021. május 20-ig.:

Ha postán adod be az adóbevallásodat, ne felejtsd el mellékelni a kinyomtatott 1% rendelkező nyilatkozatot!

Az online 1% rendelkező nyilatkozat kitöltésével is rendelkezhetsz ügyfélkapun keresztül.

Ha munkáltatódon keresztül szeretnéd leadni az 1%-os rendelkezésedet,  lezárt, adóazonosító jellel, a ragasztáson átnyúlóan aláírt borítékban add át nekik  május 10-ig a kinyomtatott 1% rendelkező nyilatkozatot!

Munkahelyi közösségként – pro bono szolgáltatás vagy más felajánlás formájában

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány az aktív társadalmi szerepvállalás jegyében keresi a kapcsolatot munkahelyi közösségekkel, hogy kis összegű vagy természetbeni felajánlásokkal (pl. étkezési utalvány) segítségével erősíthesse a vállalt tevékenységeivel egyetértő támogatói bázis hosszú távú fennmaradását.

Törekvésünk a vállalatok vezetőit érdekelté tenni, hogy támogassák munkatársaik közösségi adományozását, az összegyűlt adományok intézményi részről való kiegészítésével is. Ezek a megmozdulások jó hírét keltik minden adakozásra nyitott cégnek.

Az Alapítvány céljait támogató vállalati partnerek az alapítványi kommunikációban való részvételét – ingyenes hirdetési felületek biztosításával kiadványokban, Internetes oldalakon, újságokban való megjelenést – is köszönettel vesszük.

A segítséget örömmel fogadjuk szakemberek tudásának felajánlásaként, a munkatársak pro bono szakmai segítségnyújtása, hátrányos helyzetű gyermekeknek szóló programjainkon való előadói tevékenység formájában. 

Vállalatoknak ajánlott együttműködéseink megtalálhatók a CSR platform oldalán: 

Tegyétek jobbá mások karácsonyát céges ajándékozás helyett! Az Ajándékozz másképp oldalán keresztül üzleti partnereiddel az ajándékokra szánt összeggel megegyező értékben egy kiválasztott szervezet munkáját és tevékenységét támogathatjátok.

Az ajándékozz másképp:
https://ajandekozzmaskepp.hu/

Bankszámlaszám: 11701004-20234557

Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.

Adományáról a hatályos adójogszabályoknak megfelelően Alapítványunk adóigazolást állít ki, melynek alapján cége a vonatkozó adótörvények szerint adókedvezményt vehet igénybe.


Támogatóink


Médiapartnereink

palyazatmenedzser.hu | csaladinet.hu | manoprogram.hu | palyazatok.org

 

WordPress Themes