Nyári táborok

Évente megrendezésre kerülő tematikus, egy hetes, természettudományos és művészeti táborainkban felső tagozatos gyerekek vesznek részt.
A programok során a gyermekek érdeklődési köréhez kapcsolódó, élményszerű tapasztalatszerzésre, elmélyült és izgalmas lehetőségeket nyújtó, fejlesztő foglalkozások révén adunk lehetőséget. Célunk a természettudományok összefüggéseinek és a művészeti ágak kapcsolódásainak megtapasztalása, a környezettudatos szemléletmód kialakítása, az önálló „alkotói én” felfedezése.
A tapasztalatok, vélemények kreatív összevetése a hasonló gondolkodású társakkal, az elmélyült alkotás, a gondolatok kreatív megjelenítése, bemutatása projektmunka során valósul meg. A gyermekek tehetségfejlesztése a speciális programokon keresztül, korszerű módszerek alkalmazásával történik. A teljes feltöltődést, kiegyensúlyozást segítik a szabadidős tevékenységek és a játékos személyiségfejlesztő tréning modul.

Az utóbbi években már a gimnazista korosztály számára is indítottunk nyári tábort: ők egy intenzív önismereti, személyiségfejlesztő programon vesznek részt az egy hét alatt, valamint a kisebbek táborába segítenek be, ezáltal tapasztalatot szerezve a projektvezetésben és a facilitálásban.
Minden tábor térítésmentes, a bejutás pályázat útján lehetséges.

Régebbi tábor beszámolói

WordPress Themes