(Kattints a képre!)

Ettél-e már forró sütit fagyival? Láttál már olyan ékszereket, amiket használt számítógép alaplapokból készítenek? Mi jut eszedbe, ha Salvador Dali száj alakú kanapéjára gondolsz? Lányok! Hordanátok tüllszoknyát dorkóval? Fiúk! Mit gondoltok arról a párosításról, amikor Alonso egy Jaguarral tesztvezetett 2003-ban?

Vannak olyan ötleteid, amelyekben látszólag össze nem illő, szokatlan dolgok, tárgyak, események, jelenségek találkoznak és valami új minőség jön létre belőlük? A művészetek vagy a tudományok területén érnek ezek az egyedi, kreatív élmények? Érdekel, hogyan tudod megvalósítani ezeket a fura gondolatokat vagy egyáltalán, hogy lehet belőlük hasznos, fenntartható eredmény?

Tarts velünk a META 2022. évi nyári táborába és járj utána!

Ismerős érzés, hogy szokásaid, gondolataid, meglátásaid miatt furának tartanak a környezetedben? Esetleg éppen Rád jellemző a „szokatlan” kifejezés? Ezzel a témával is foglalkozunk majd a táborban.

A Messzehangzó Nyári Akadémia előadói, a tábori mentorok és önkéntesek személyükben és a tehetségterületük művelése közben is képviselik a szokatlanságot, a megújulásra törekvést, az alkotás aktív jellegét. A táborban az ő általuk bemutatott/közvetített témákra kereshetitek a saját válaszaitokat a művészetek és a tudományok eszközeivel, módszereivel.

Pályázz, nyerj és töltsd velünk a nyári szünet legjobb hetét!

Várjuk jelentkezésedet, ha 8–11. osztályos fiatal vagy és azt érzed: Ott a helyem!

Nézd meg a tavalyi TEMŰ és Önismereti táborunk képeit:

A pályázat nyerteseinek az Alapítvány TÉRÍTÉSMENTESEN biztosítja a teljes tábori ellátást (szállás, étkezés) és a szakmai programokat.

A tábor időpontja: 2022. július 16-21.

A tábor helyszíne: Orfű, Mecseki Diákszállás

Jelentkezési határidő: 2022. április 30.

Hogyan pályázz?

Pályázati anyagod két részből álljon:

  1. Pályázati űrlap kitöltése: https://forms.gle/PHN1BtfvjE21YmjH9

(Az online űrlap kitöltéséhez Gmail fiók szükséges!)

  1. Pályamunka készítése és feltöltése a jelentkezési űrlapon.

Hogyan jelennek meg a Te tehetségterületeden a szokatlan párosítások? Lehet, hogy éppen a benned találkozó érdeklődési területek érdemesek ilyen rácsodálkozásra?

Röviden mutasd be és írd le, mi az, ami leginkább hat Rád ebben a témában, mit jelent számodra? Milyen fontos üzenetet képvisel számodra? Kinek és miért ajánlanád?

Munkádat min. 1 – max. 2 oldal terjedelemben (A4) készítsd el (Word vagy PDF formátumban)!

Amennyiben egyéb médiumot (videó, rajz, stb.) is csatolnál a pályamunkádhoz, azt is megteheted. A videó esetén a maximális méret 100MB lehet!

A pályázat beadási határideje: 2022. április 30.

Benyújtás módja: az elektronikus pályázati űrlap beküldésével.

Érdeklődhetsz:

  • E-mailen: tabor@messzehangzo.org
  • Mobilon: +36-30-4918980 (ügyintézés); +36-30-5378175 (táborvezető)

Pályázati feltételek

A pályázat kiírója a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány. Az Alapítvány tizennégy éve keresi és gondozza a tudományokban és a művészetek valamely területén tehetséges, nehéz sorsú fiatalokat. Minden évben szervez nyári tehetséggondozó táborokat, évközi tehetséggondozó programokat, és a középiskola végéig támogatja a kiválóságokat ösztöndíj-programján keresztül.

Pályázati feltételek: A pályázaton való részvételre azok jogosultak, akik tanulói jogviszonnyal rendelkeznek bármely magyarországi vagy határon túli nevelési-oktatási intézményben. Kizárólag az a pályázat tekinthető érvényesnek, amelyet a pályázati határidő lezárásának napjáig benyújtottak.

Felhasználói jogok: A jelen pályázati feltételeket elfogadó és érvényes pályázatot benyújtó Résztvevő és törvényes képviselője hozzájárulnak ahhoz, hogy a versenyre beküldött Pályaművet a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány bármely célból, akár részleteiben is ingyenesen felhasználja, lemásolja, terjessze.  A pályázathoz szükséges dokumentumokhoz a jelen pályázati kiírásban foglaltak szerint elektronikus formában juthat hozzá a pályázó. A pályázaton való sikeres részvétel feltétele annak, hogy a pályázó részt vehessen a táborban.

A beérkezett pályázatokat szakmai bizottság bírálja el az alábbi szempontok szerint:

  1. Személyes motiváció
  2. Rászorultság (Az Alapítvány elsősorban azokat a tehetségeket támogatja, akiknek problémát okoz a nyári fejlesztő táborokba való eljutás, szakmai műhelyekben történő tudásbővítés önerőből.)
  3. Tehetségterület bemutatása az adott szempont (“Szokatlan párosítások” tematika) szerint
WordPress Themes