A pályázatok bírálása során ismét nagyon nehéz dolga volt az értékelő bizottságunk tagjainak, hiszen idén is több, mint 80 fantasztikus pályázat érkezett be tehetségesebbnél tehetségesebb diákoktól.
Az eredményről mindenkit emailben értesítünk, figyeljétek a postaládákat!
A támogatott fiatalok bemutatkozóit pedig majd folyamatosan a tanév során a Facebook oldalunkon olvashatjátok.
Köszönjük minden pályázónak a jelentkezést, a támogatottaknak szeretettel gratulálunk! (2021.10.12.)
* * * * *

Több, mint 80 fantasztikus pályázat érkezett be idén is tehetségesebbnél tehetségesebb diákoktól. Ismét nagyon nehéz dolga lesz az értékelő bizottságunk tagjainak, ezért türelmeteket kérjük, míg értékeljük a pályázatokat. Az eredményhirdetés októberben várható – mindenkit értesíteni fogunk a pályázatban megadott email címeken. (2021.09.06.)

* * * * *

Jelentkezz a 2021/22 tanévi tehetség-támogatási rendszerünkbe!

Ha úgy érzed, támogatásra van szükséged művészeti/természettudományos/ informatikai tanulmányaidhoz, kutatásaidhoz, előadásaidhoz, szereplésedhez, versenyekre való felkészülésedhez, vagy az odautazáshoz, akkor pályázz! Töltsd ki az adatlapot, küldd el nekünk jelentkezési lapod, motivációs leveled és tanárod/mentorod ajánlását, hogy utána egy évig a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány támogatásával fejleszthesd tovább magad!

Ki lehet támogatott?

A kiválasztási folyamat végén nehéz családi háttérrel élő, jó képességekkel bíró, tehetség-területén már eredményeket elért  12-18 év közötti, a 2021/22 tanévben általános vagy középiskolába járó gyermekek és fiatalok egy év időtartamra élvezhetik az Alapítvány anyagi támogatását.

A tehetség-támogatási rendszer

A tehetség-támogatási rendszer célja, hogy egy tanítási év alatt anyagilag támogassa az olyan természettudományokban, informatikában, művészetekben kiemelkedő képességű gyerekeket és fiatalokat, akiknek családja számára a tehetséggondozás finanszírozása nehézséget okoz.

Hogyan jelentkezz?

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány tehetség-támogatási rendszerébe egy online adatlapon tudsz jelentkezni. Kérjük, ezt töltsd ki és az alábbi dokumentumokat töltsd fel benne:

  • Jelentkezési lap
  • Motivációs levél – arról, hogy milyen céljaid vannak tehetség-területeden és hogy miért van szükséged erre a támogatásra 
  • Tanár/mentor ajánló levél – rövid ajánlólevél mentorodtól, tanárodtól, aki Veled foglalkozik
  • Fénykép rólad

Az online adatlapon keresztüli jelentkezéshez gmail fiók szükséges. Ha nem rendelkezel gmail fiókkal, akkor ide kattintva könnyen, gyorsan létre hozhatsz egyet. Ha nincs módod az online adatlapon jelentkezni, pályázati anyagodat (letölthető  adatlap, jelentkezési lap, motivációs levél, tanár/mentor ajánlás, fénykép) eljuttathatod hozzánk e-mailben (osztondij(kukac)messzehangzo.org). Ha erre sincs lehetőséged, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon!

A beérkező jelentkezéseket a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány Szakmai Tanácsadó Testülete és Kuratóriuma bírálja el. A megalapozott döntéshozatalhoz kérünk, hogy a jelentkezési lapon minden rendelkezésedre álló információt tüntess fel!

A jelentkezés lezárult! Az eredményről minden jelentkezőt értesítünk a megadott szülői/gyermek e-mail címen októberben.

A tehetség-támogatási rendszerben támogatottak részvételével a 2021/22-es tanévben várhatóan egy átadó-esemény kerül sorra. Nézd meg a korábbi gálaesteket itt és itt.

A részletes pályázati kiírás elérhető innen.

Az adatokat a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány bizalmasan kezeli, kizárólag saját felhasználásra. Adatkezelési tájékoztatónk elérhető itt. A pályázó a pályázat benyújtásával hozzájárul, hogy adatait a META a 2011.évi CXII.törvény (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) betartásával kezelje; azokat harmadik személynek át nem adja.

WordPress Themes