A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány 2008 óta több, mint 100 Messzehangzó Tehetséget támogatott a Művész leszek! Tudós leszek! Tehetség-támogatási rendszeren keresztül.

Idén legyél TE is Messzehangzó Tehetség!

Jelentkezz a 2020/21 tanévi tehetség-támogatási rendszerünkbe!

Ha úgy érzed, támogatásra van szükséged művészeti/természettudományos/informatikai tanulmányaidhoz, kutatásaidhoz, előadásaidhoz, szereplésedhez, versenyekre való felkészülésedhez, vagy az odautazáshoz, akkor pályázz! Töltsd ki az adatlapot, küldd el nekünk jelentkezési lapod, motivációs leveled és tanárod/mentorod ajánlását, hogy utána egy évig a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány támogatásával fejleszthesd tovább magad!

Ki lehet támogatott?

A kiválasztási folyamat végén nehéz családi háttérrel élő, jó képességekkel bíró, tehetség-területén már eredményeket elért  12-18 év közötti gyermekek és fiatalok egy év időtartamra élvezhetik az Alapítvány anyagi támogatását.

A tehetség-támogatási rendszer

A tehetség-támogatási rendszer célja, hogy egy tanítási év alatt anyagilag támogassa az olyan természettudományokban, informatikában, művészetekben kiemelkedő képességű gyerekeket és fiatalokat, akik családja számára a tehetséggondozás finanszírozása nehézséget okoz.

Hogyan jelentkezz?

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány tehetség-támogatási rendszerébe egy online felületen tudsz jelentkezni. Kérjük, ezt töltsd ki és az alábbi dokumentumokat töltsd fel benne:

  • Jelentkezési lap
  • Motivációs levél – arról, hogy milyen céljaid vannak tehetség-területeden és hogy miért van szükséged erre a támogatásra 
  • Tanár/mentor ajánló levél – rövid ajánlólevél mentorodtól, tanárodtól, aki Veled foglalkozik 
  • Fénykép rólad

Az online felületen való jelentkezéshez gmail fiók szükséges. Ha nem rendelkezel gmail fiókkal, akkor ide kattintva könnyen, gyorsan létrehozhatsz egyet. Ha nincs módod az online felületen jelentkezni, pályázati anyagodat (adatlap, jelentkezési lap, motivációs levél, tanár/mentor ajánlás, fénykép) eljuttathatod hozzánk e-mailben (osztondij(kukac)messzehangzo.org). Ha erre sincs lehetőséged, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon!

A beérkező jelentkezéseket a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány Szakmai Tanácsadó Testülete és Kuratóriuma bírálja el. A megalapozott döntéshozatalhoz kérünk, hogy a Jelentkezési lapon minden rendelkezésedre álló információt tüntess fel!

Beérkezési határidő: 2020. május 30.

A pályázatok elbírálása várhatóan 2020. július 30-ig történik. Az eredményről minden jelentkezőt értesítünk a megadott szülői/gyermek e-mail címen 8 napon belül. *** MÓDOSÍTÁS: A nagy számú jelentkezésre való tekintettel a pályázatok elbírálása és az eredményről való értesítés az augusztus 17-i héten várható. Köszönjük megértésüket! ***

A tehetségtámogatási-rendszerben támogatottak részvételével a 2020-21-es tanévben egy átadó-esemény kerül sorra. Nézd meg a korábbi gálaesteket itt és itt.

A részletes pályázati kiírás elérhető innen.

Az adatokat a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány bizalmasan kezeli, kizárólag saját felhasználásra. Adatkezelési tájékoztatónk elérhető itt. A pályázó a pályázat benyújtásával hozzájárul, hogy adatait a META a 2011.évi CXII.törvény (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) betartásával kezelje; azokat harmadik személynek át nem adja.

WordPress Themes