A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány 2008 óta 88 Messzehangzó Tehetséget támogatott a Művész leszek! Tudós leszek! ösztöndíjjal.

Idén legyél TE is ösztöndíjas Messzehangzó Tehetség!

Jelentkezz a 2019/2020 tanévi ösztöndíj-programunkba!

Ha úgy érzed, támogatásra van szükséged művészeti/természettudományos/informatikai tanulmányaidhoz, kutatásaidhoz, előadásaidhoz, szereplésedhez, versenyekre való felkészülésedhez, vagy az odautazáshoz, akkor pályázz a Messzehangzó ösztöndíjra! Töltsd ki az adatlapot, küldd el nekünk jelentkezési lapod, motivációs leveled és tanárod/mentorod ajánlását, hogy utána egy évig a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány támogatásával fejleszthesd tovább magad!

Ki lehet ösztöndíjas?

A kiválasztási folyamat végén 15 szociokulturálisan hátrányos helyzetben élő, jó képességekkel bíró, tehetségterületén már eredményeket elérő 12-18 év közötti gyermek egy év időtartamra élvezheti az Alapítvány anyagi támogatását.

Az ösztöndíj-rendszer

Az ösztöndíj-rendszer célja, hogy egy tanítási év alatt anyagilag támogassa az olyan természettudományokban, informatikában, művészetekben kiemelkedő képességű gyerekeket, akik családja számára a tehetséggondozás finanszírozása nehézséget okoz.

Hogyan jelentkezz?

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány ösztöndíj-rendszerébe egy online adatlapon tudsz jelentkezni, melyhez az alábbi dokumentumokat kérjük, hogy mellékeld:

  • Jelentkezési lap (aláírva, scannelve)
  • Motivációs levél – arról, hogy milyen céljaid vannak tehetségterületeden és hogy miért van szükséged erre a támogatásra (aláírva, scannelve)
  • Tanár/mentor ajánló levél – rövid ajánlólevél mentorodtól, tanárodtól, aki Veled foglalkozik (aláírva, scannelve)
  • Fénykép rólad

Az online adatlap kitöltéséhez gmail fiók szükséges. Ha nem rendelkezel gmail fiókkal, akkor a https://drive.google.com/file/d/1rdSatnPTTfl3KhsZS70q26U6-Rrpb8ye/view linken található word dokumentumot töltsd le, és a kért mellékletekkel (jelentkezési lap, motivációs levél, tanár/mentor ajánlás, fénykép) együtt, kitöltve küldd el nekünk e-mailben az osztondij(kukac)messzehangzo.org címre!

Ha nincs módod az online felületen jelentkezni, pályázati anyagodat (adatlap, jelentkezési lap, motivációs levél, tanár/mentor ajánlás, fénykép) eljuttathatod hozzánk e-mailben (osztondij(kukac)messzehangzo.org) , illetve postai, vagy személyes úton is (1011 Budapest, Hunyadi János út 13.)

A beérkező jelentkezéseket a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány Szakmai Tanácsadó Testülete és Kuratóriuma bírálja el. A megalapozott döntéshozatalhoz kérünk, hogy a Jelentkezési lapon minden rendelkezésedre álló információt tüntess fel!

Beérkezési határidő: 2019. május 31.

A pályázatok elbírása várhatóan augusztus 15-ig történik. Az eredményről minden jelentkezőt értesítünk a megadott szülői/gyermek e-mail címen.

2019. őszén Budapesten ösztöndíj-átadó eseményre kerül sor. Nézd meg a korábbi gálaesteket itt és itt.

A részletes pályázati kiírás elérhető innen.

Az adatokat a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány bizalmasan kezeli, kizárólag saját felhasználásra. Adatkezelési tájékoztatónk elérhető itt.

WordPress Themes