• Füzet_látvány_Zsófi2

Szentimrey Zsófi A/5 vonalas füzet

350 Ft

Ezt  Add Össze!

Termékeink forgalmazásával, az ebből származó bevétel teljes összegével segíthetjük Őket együtt hozzá a fejlődés lehetőségéhez, azért dolgozunk, hogy csak RAJTUK múljon a SIKER!

Értük, Együtt! Ingyenes tehetséggondozó programok rászoruló gyerekeknek

A „Művész leszek” művészeti tehetséggondozó program 2008-óta támogatja ösztöndíjjal az arra rászoruló, korosztályukból kiemelkedő képességgel bíró tehetséges gyermekeket, fiatalokat.A program támogatásával a diákok tehetséggondozását művészeti iskoláik, mentoraik folyamatos szakértelme koordinálja és fejleszti.

„Színes világban a sokszínű Tehetségekért…”

Kategorien: , .

Produktbeschreibung

ZEN_1413

Szentimrey Zsófinak hívnak, egy háromgyerekes művész családba születtem középső gyerekként. 14 éves vagyok. 5 éves korom óta mesekönyv illusztrátornak készülök. Nagy hatással voltak rám Agócs Írisz rajzai.

Főleg aquarelle technikával festek, mert hozzám ez áll a legközelebb. Rajzoláson kívül a hobbim a Japán kultúra megismerése, a lakberendezés, az olvasás, és a kézilabda.

Engem az alkotásban a macskám inspirál a leginkább, de az utcán látott lepke is beindítjatja a fantáziámat. A művészetben tudom a leginkább kifejezni magam, nem véletkenül nem festek szájat a figuráimnak. A Messzehangzóra az osztályfőnököm hívta fel a figyelmemet, és egy táboros pályázat útján kerültem be ide.