• Füzet_látvány_Dorka2

Fricska Dorka A/4 vonalas füzet

400 Ft

Ezt  Add Össze!

Termékeink forgalmazásával, az ebből származó bevétel teljes összegével segíthetjük Őket együtt hozzá a fejlődés lehetőségéhez, azért dolgozunk, hogy csak RAJTUK múljon a SIKER!

Értük, Együtt! Ingyenes tehetséggondozó programok rászoruló gyerekeknek

A „Művész leszek” művészeti tehetséggondozó program 2008-óta támogatja ösztöndíjjal az arra rászoruló, korosztályukból kiemelkedő képességgel bíró tehetséges gyermekeket, fiatalokat.A program támogatásával a diákok tehetséggondozását művészeti iskoláik, mentoraik folyamatos szakértelme koordinálja és fejleszti.

„Színes világban a sokszínű Tehetségekért…”

Kategorien: , .

Produktbeschreibung

ZEN_1386

Fricska Dorka vagyok, 13 éves. A Messzehangzóhoz iskolai válogatás során kerültem. Az első itt töltött táborom FELEJTHETETLEN volt. Nagyon szeretek rajzolni, festeni. Általában az állatok inspirálnak, de egyéb dolgok is (pl.: növények, tárgyak, képzelet).Érdekelnek az új technikák, új dolgok. A szabadidőmben madarakat és egyéb állatokat, növényeket fotózok, alkotok, olvasok, verseket és meséket írok, és illusztrálom őket. Szeretek origamizni is, mindenféle anyagból készítek kis (és nagy!) játékokat, dísz-, és használati tárgyakat. Szeretnék zoológusként kutatómunkát végezni az összes földrészen, és közben fotózni , valamint lefesteni/rajzolni a látottakat. Ahová mindenképpen el kell jutnom az: Grönland, Finnország, Skandinávia, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland. 

Nagyon tetszik hogy gyerekek által készített füzetborítók is is forgalomba kerülhetnek! :)