Mozgásban VAGY?

TÁBORI PÁLYÁZAT

JELENTKEZÉS MEGHOSSZABBÍTVA ÁPRILIS 24-IG 

a 10. születésnapját ünneplő Messzehangzó Tehetségek Alapítvány művészeti és természettudományos INGYENES nyári tehetséggondozó táboraiba 

Gyere és élj át Velünk egy felejthetetlen nyári kalandot!

Táborunkban a hozzád hasonló fiatalokkal részesévé válhatsz a közös gondolkodás és a szabad alkotás örömének. Számtalan, kreatív, sokoldalú programon keresztül megfigyelheted  és különböző eszközökkel megvizsgálhatod a természetes jelenségeket, környezetünket. Teret, eszközöket és segítséget adunk ahhoz, hogy újragondold és formabontó művészi technikákkal megjelenítsd a számodra legizgalmasabb gondolatokat, témákat. A délutáni közös játékok, a nyíri erdőben tett bátorságpróbák, kalandtúrák, szabadidős csapatjátékok és sportfoglalkozások alatt pedig életreszóló barátságokat is köthetsz! Idei táborunk témája a KÖRFORGÁS lesz, amelyet számos szempontból körbejárunk, értelmezünk, feldogozunk egy fantasztikus, mesebeli erdei környezetben.

A délutáni Messzehangzó Diákakadémia foglalkozásain érdekes és izgalmas történeteket ismerhetsz meg. Az Akadémia programjában vendégeink lesznek:

Babiczky Tibor – Junior Príma díjas költő
Barka Dávid – Junior Príma díjas néptáncos
Greenpeace – 55 országban jelenlévő környezetvédő szervezet
Guessous Majda Mária – Junior Príma díjas énekesnő
Oláh Krisztián – Junior Príma díjas zongorista, a Montreux-i Jazz Fesztivál III. helyezettje
Scheuring István – biológus, evolúció kutató
Sebők Máté – harcművész, amatőr thai box világbajnok

Pályázz, nyerj és töltsd velünk a nyári szünet legjobb hetét!

palyazati-plakat-01 (1)

Ha 5-8. osztályos, általános iskolás tanuló vagy és érdeklődsz a természettudományok iránt, esetleg bármely művészeti ágban kortársaidhoz képest kiemelkedő teljesítményeket érsz el, ám családodnak nincs lehetősége, hogy anyagilag támogasson egy nyári képzésben való részvételben KÖZTÜNK A HELYED!

Nézd meg a tavalyi táborunk  képeit!

A pályázat nyerteseinek az Alapítvány INGYENESEN biztosítja a teljes tábori ellátást (szállás, étkezés, programok).

A táborok időpontjai:
Természettudományos tábor: 2018. július 1-6.
Művészeti  tábor: 2018. július 7-12.

A tábor helyszíne: KEFAG Erdei Iskolája, Vackorvár (Kecskemét – Hetényegyháza)

TT_Muv_2017

Hogyan pályázz?

Pályázati anyagod három részből álljon:

 • Pályamunka – Válassz egy olyan, a KÖRFORGÁS – hoz kapcsolódó témát, ami téged megihlet és/vagy szerinted a legizgalmasabb vagy a legfontosabb az emberiség történetében, mindennapi életében!
  • A természettudományok érdekelnek? Kutass, böngéssz és gondold újra a témát, fogalmazd meg egy-két oldal terjedelemben, vagy mutasd be egyéb multimédiás (videó, diavetítést) technikával, számodra mit jelent, téged mire ösztönöz a téma! Mi az, ami leginkább megfogott, elgondolkodtatott? Milyen kutatási eredményeket, összefüggéseket találtál vagy találnál magadnak a KÖRFORGÁS témakörében? Saját, önálló gondolataidra, ötleteidre, kreatív alkotásaidra vagyunk kíváncsiak!
  • Ha művészeti irányultságú vagy, mutasd be mi ragad meg leginkább a KÖRFORGÁS kapcsán! Kategóriák: 1. Képzőművészet (rajz, festmény, plasztika) 2.Irodalom (vers, próza, képregény) 3. Tánc 4. Dráma/színpadi előadás – minden előadó művészeti ág (vers- és prózamondás, színészi alakítás, zene. De fontos tudnod, hogy nem zenei táborba jelentkezel!)
 • Bemutatkozás – Pályaműved mellé feltétlenül írj magadról egy rövid (egy oldalas) bemutatkozást! Mi az érdeklődési köröd, mit csinálsz a legszívesebben? Milyen eredményeid, terveid vannak a jövőre nézve? Min szoktál gondolkodni, töprengeni? Milyen öröm ért az utóbbi hónapokban? Mi volt a legszomorúbb dolog ami az utóbbi időben történt veled? Milyen tevékenységek közben érzed a legjobban magad? Kivel vagy kikkel vagy együtt a legszívesebben? Mit csinálsz ha egyedül vagy?
 • Jelentkezési adatlap kitöltése

A pályázat beadási határideje: 2018. április 24.

Benyújtás módja: elektronikus formában, postai, vagy személyes úton
E-mail: tabor@messzehangzo.org
Cím: 1011 Budapest, Hunyadi János út 13.
Érdeklődhetsz mobilon: +36-20-665-9996

Pályázati feltételek

A pályázat kiírója

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány tíz éve keresi és gondozza a természettudományokban és a művészetek valamely területén tehetséges, nehéz sorsú,  10-18 éves gyermekeket. Minden évben szervez nyári tehetséggondozó táborokat, évközi tehetséggondozó programokat, és a középiskola végéig támogatja a kiválóságokat a Messzehangzó Ösztöndíjjal.

Versenyszabályzat

A pályázaton való részvételre azok jogosultak, akik tanulói jogviszonnyal rendelkeznek bármely magyarországi vagy határon túli nevelési-oktatási intézményben. Kizárólag az a pályázat tekinthető érvényesnek, amelyet a pályázati határidő lezárásának napjáig benyújtottak személyesen, adtak postára, vagy küldtek el e-mailben. Felhasználási jogok: A jelen Versenyszabályzatot elfogadó és érvényes Pályázatot benyújtó Résztvevő és törvényes képviselője hozzájárulnak ahhoz, és ezennel engedélyezik a Messzehangzó Tehetségek Alapítványnak, hogy bármely célból, akár részleteiben is ingyenesen felhasználják, lemásolják, terjesszék a versenyre beküldött Pályaművet. A pályázathoz szükséges dokumentumokhoz személyesen, nyomtatott, vagy elektronikus formában juthat hozzá a pályázó. A pályázat fordulóin való sikeres részvétel szükséges ahhoz, hogy a pályázó részt vehessen a táborban, illetve a tehetséggondozó program többi alkalmán.

Első forduló

A kiírás feltételeinek megfelelő

 • pályamunka,
 • személyes bemutatkozás (szövegesen kézzel írottan vagy gépelve, kb. fél-egy oldalban) elkészítése és a
 • jelentkezési adatlap kitöltése.

Az adatlapot kitöltheted online is, vagy nyomtatott formában – postai úton beküldve. Online jelentkezési adatlapok:

Nyomtatható jelentkezési adatlapok:

Benyújtás módja: elektronikus formában, postai, vagy személyes úton.

E-mail: tabor@messzehangzo.org
Cím: 1011 Budapest, Hunyadi János út 13.
Érdeklődhetsz mobilon: +36-20-665-9996

Beadási határidő: 2018. április 24.

Második forduló

 • Osztályfőnöki jelentkezési lap
 • Szülői jelentkezési lap
 • Gyermek kérdőív

Ezen dokumentumokat az Alapítvány a pályázat beérkezése után a második fordulóba továbbjutottaknak a kitöltött adatlapon feltüntetett e-mail címekre küldi ki a szülőknek és az osztályfőnököknek. A három dokumentum (osztályfőnöki, szülői adatlapok és a gyermek kérdőív) együttes, hiánytalan benyújtása jelenti a pályázat második fordulójában való részvételt. Benyújtás módja: elektronikus formában, postai, vagy személyes úton.

E-mail: tabor@messzehangzo.org
Cím: 1011 Budapest, Hunyadi János út 13.
Érdeklődhetsz mobilon: +36-20-665-9996

Beadási határidő: 2018. május 1.

A pályázat nyerteseit az Alapítvány Szakmai Tanácsadó Testülete választja ki. A tábori helyet elnyerő (és a várólistára kerülő) pályázókat e-mailben (külön kérés esetén más módon is) 2018. május 20.-ig. értesítjük. A táborozáshoz további (szülői és orvosi) dokumentáció szükséges, melyről az Alapítvány részletes tájékoztatást küld.

A pályázat részletes feltételeit itt is olvashatod: www.messzehangzo.hu