Webfejlesztés & Internet of Things & Távoktatás

Nyiss a digitális jövő felé!

Próbáld ki magad egy programozó csapat tagjaként és készítsetek saját projektet!

Ismerd meg, hogy zajlik az élet egy olyan iskolában, ahová be sem járnak a diákok!

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány szervezésében a NetAcademia Oktatóközpont budapesti irodájába látogathattok el osztályoddal. Náluk az iroda nem egy hely: az idő nagy részében a munkatársak otthonról dolgoznak. Online cég, online oktatásokkal. Az irodalátogatás során kivételt tesznek és az oktatók helyben mutatják meg, milyen egy hétköznapi tárggyal webes animációt irányítani. Raspberry PI-ket használhattok, összeköthetitek különböző eszközökkel, megírhatjátok a kódot, hogy elérhessetek egy weblapot, amin animációkat irányíthattok. Csapatokban készítetek el egy okos eszközt, és azt is megmutatják, hogy működik a távoktatás.

A program a Digitális Témahét keretében kerül megrendezésre április 12-én csütörtökön délelőtt (kb 4 órás időtartam, kezdés megállapodás szerint). A részvétel ingyenes, de az odaérkezést Nektek kell megoldani.

Hogyan jelentkezz?

A programra csak 7-8. évfolyamos osztályok, diákcsoportok, szakkörök jelentkezését várjuk, kísérő tanárral.

Továbbítsd a programot osztálytársaid, szakkörtársaid és (informatika) tanárod felé, beszéljétek meg, hogy biztosan jó-e a csütörtök délelőtti időpont (mindenképpen  egyeztessetek a kísérő tanárral is), majd jelentkezzetek együtt ennek az űrlapnak a kitöltésével! (Fontos, hogy a kitöltéssel még nem válik automatikussá a részvételi lehetőség. Arról, hogy Titeket tudunk-e fogadni, március végén küldünk értesítést.)

Jelentkezési határidő: március 20. 

plakat-inform-hirlevel-min

Köszönjük a NetAcademiának a megvalósításhoz nyújtott támogatását!

NetAcademia_logo_feher_hatter

 

A programon készült képeket és videót nézd meg itt!