Mi az a Tükör?

Néha zavaros tud lenni, kik is vagyunk. A bennünk kavargó, időnként viharos érzelmi hullámvasúthoz szeretnénk kapaszkodót nyújtani egymásnak a Tükör önismereti csoporton. Vár egy hely, ahol önmagunk lehetünk, ahol megértenek, ahol végre feltehetjük az összes őrültnek tűnő kérdésünket. Önismereti játékok során megtapasztalhatjuk a közösség erejét, saját belső erősségeinket és gyengeségeinket, a csapatban betöltött szerepeinket, fejleszthetjük kommunikációnkat és konfliktuskezelési stratégiáinkat. Az önismereten keresztül segítséget kaphatunk a pályaválasztásban és jövőbeli terveink kialakításában.

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány Tükör Önismereti csoportja már korábban is működött. Olvasd el, mi történt ott! Hasonlóra számíthatsz most is.

tükör 2017 tavasz

A csoportban pszichológusok vezetésével kéthetente péntek délutánonként 16:00-18:30 óra között találkozunk és a megalakulás után zártan működünk, ami azt jelenti, hogy számítunk Rád mind a 8 alkalommal, és az első után új tagok már nem csatlakoznak. Kérünk, akkor jelentkezz csak a most induló csoportba, ha az időpontok előre láthatólag megfelelnek!

Milyen témákról lesz szó?  1.  február 9. Belépő – Én vagyok én, te vagy te… 2. február 23. Tehetség – Erős és gyenge oldalaim 3. március 9. Szerepek – Én a csoportban 4. március 23 . Találkozások – Kapcsolatok hálójában 5. április 6. Ütközők – Kommunikáció és konfliktuskezelés 6. április 20. Más(ság)ok – Sztereotípiáink és előítéleteink 7. május 4. Virtuális tér – Online és offline arcaink 8. május 18. Válaszutak – Terveim és céljaim

tükör 2
IMG_0546

Kiket várunk? 9-11. osztályos középiskolásokat.

Hol lesz a csoport? 1025 Budapest , Törökvész út 58. (Pszichoterápiás magánrendelő)

Mennyibe kerül mindez ? A csoport részvételi díja 25 000 Ft. Ha ezt úgy érzed, hogy családod nem engedheti meg magának, a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány a rászoruló résztvevők számára felajánlotta az ösztöndíj lehetőségét, amely lefedi a program díját. Az ösztöndíj elnyeréséhez – a szociális helyzetre is kitérő – motivációs levelet várunk tőled elektronikus úton az iroda@messzehangzo.org e-mail címre, amiben leírod, miért van szükséged az anyagi támogatásra.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: JANUÁR 21. 23:59!

Tájékoztató nap A csoport indulása előtt fontos, hogy mi, vezetők találkozhassunk ​veled és szüleidet/gondviselődet is tájékoztathassuk a csoport kereteiről. Ezért a kezdés előtt, egy pénteki napon (január 26-án) várunk ​Téged és hozzátartozódat egy rövid beszélgetésre. A ​​pontos időpontról és helyszínről e-mailben küldünk tájékoztatást. Hogyan jelentkezz? Ha szeretnél Te is részt venni a következő Tükör önismereti csoportban, beszéld meg szüleiddel és jelentkezz mihamarabb ezen a linken:  JELENTKEZEM!

Összegzésképpen tehát: Mikor vehetsz részt a csoporton?

  • ha a középiskola 9-11. osztályába jársz
  • ha előreláthatólag megfelelnek neked a fenti időpontok
.

Mi vár a Tükör után? A Tükör önismereti csoportban résztvevők meghívást kapnak a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány 2018. évi önismereti táborába. Részvételed esetén lehetőséged van a kötelező közösségi szolgálat teljesítésére is Alapítványunknál a nyár folyamán. Bővebb tájékoztatásért keress minket az iroda@messzehangzo.org e-mail címen vagy Facebook oldalunkon!

Ha akad még kérdésed, melyre szeretnél választ kapni tőlünk, keress minket bátran az alábbi elérhetőségeken!

Neri Orsolya (20/775-9261​) és Bagi Panka (70/434-1352) csoport vezetők

Szeretettel várunk!

JELENTKEZEM!