Mi az a Tükör?

Néha zavaros tud lenni, kik is vagyunk. A bennünk kavargó, időnként viharos érzelmi hullámvasúthoz szeretnénk kapaszkodót nyújtani egymásnak a Tükör önismereti csoporton. Vár egy hely, ahol önmagunk lehetünk, ahol megértenek, ahol végre feltehetjük az összes őrültnek tűnő kérdésünket. Önismereti játékok során megtapasztalhatjuk a közösség erejét, saját belső erősségeinket és gyengeségeinket, a csapatban betöltött szerepeinket, fejleszthetjük kommunikációnkat és konfliktuskezelési stratégiáinkat. Az önismereten keresztül segítséget kaphatunk a pályaválasztásban és jövőbeli terveink kialakításában.

tükör 2017 tavasz

A csoportban pszichológusok vezetésével kéthetente péntek délutánonként 16:00-18:30 óra között találkozunk majd, és a megalakulás után zártan működünk, ami azt jelenti, hogy számítunk Rád mind a 8 alkalommal, és az első után új tagok már nem csatlakoznak. Kérünk, akkor jelentkezz csak a most induló csoportba, ha az időpontok előre láthatólag megfelelnek.

Milyen témákról lesz szó?

2017. október 27. Belépő – Én vagyok én, te vagy te…

2017. november 10. Tehetség – Erős és gyenge oldalaim

2017. november 24. Szerepek – Én a csoportban

2017. december 8. Találkozások – Kapcsolatok hálójában

2018. január 12. Ütközők – Kommunikáció és konfliktuskezelés

2018. január 26. Más(ság)ok – Sztereotípiáink és előítéleteink

2018. február 9. Virtuális tér – Online és offline arcaink

2018. február 23. Válaszutak – Terveim és céljaim

tükör 2
IMG_0546

Kiket várunk?
9-11. osztályos középiskolásokat.

Hol lesz a csoport?
Budapest belvárosában. A helyszín még szervezés alatt áll, így a pontos címről a résztvevőket e-mailben értesítjü k .

Mennyibe kerül mindez ?
A csoport részvételi díja 25 000 Ft. Ha ezt úgy érzed, hogy családod nem engedheti meg magának, a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány a rászoruló résztvevők számára felajánlotta az ösztöndíj lehetőségét, amely lefedi a program díját. Az ösztöndíj elnyeréséhez – a szociális helyzetre is kitérő – motivációs levelet várunk tőled elektronikus úton az iroda@messzehangzo.org e-mail címre, amiben leírod, miért van szükséged az anyagi támogatásra.

MEGHOSSZABBÍTOTT JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: OKTÓBER 24. 23:59 !!

Tájékoztató nap
A csoport indulása előtt fontos, hogy mi, vezetők találkozhassunk ​veled és szüleidet/gondviselődet is tájékoztathassuk a csoport kereteiről. Ezért 2017. október 20-án délután várunk ​Téged és hozzátartozódat egy rövid beszélgetésre. A ​​pontos időpontról és helyszínről e-mailben küldünk tájékoztatást.


Hogyan jelentkezz?
Ha szeretnél Te is részt venni a következő Tükör önismereti csoportban, beszéld meg szüleiddel és jelentkezz október 17-ig ezen a linken:  JELENTKEZEM!


Összegzésképpen tehát: Mikor vehetsz részt a csoporton?

  • ha a középiskola 9-11. osztályába jársz
  • ha előreláthatólag megfelelnek neked a fenti időpontok
  • ha október 17-ig jelentkezel és részt veszel a tájékoztatón
.

Mi vár a Tükör után?

A Tükör önismereti csoportban résztvevők meghívást kapnak a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány 2018. évi önismereti táborába. Részvételed esetén lehetőséged van a kötelező közösségi szolgálat teljesítésére is Alapítványunknál a nyár folyamán. Bővebb tájékoztatásért keress minket az iroda@messzehangzo.org e-mail címen vagy Facebook oldalunkon!

Ha akad még kérdésed, melyre szeretnél választ kapni tőlünk, keress minket bátran az alábbi elérhetőségeken!

Neri Orsolya (20/775-9261​) és Bagi Panka (70/434-1352) csoport vezetők

Szeretettel várunk!

JELENTKEZEM!