2017. július 16-22. Vackorvár – Hetényegyháza

Én, Te és Ő,

Mi, együtt egy csapatban.

Egymással és valaki másért,

Rátalálva magamra.

hosszúkáskép

A tábor célja, hogy olyan közösséget teremtsen, ahol megtapasztalhatod a csapat, az együttműködés, a MI erejét, és ezen belül kibontakoztathatod a benned rejlő egyedi ötleteidet, kreativitásodat, az ÉNed.

Kiderülhet, milyen szerepekben érzed jól magad a csapatmunka során. Vezető, irányító, szervező, megfigyelő, ötlet adó, vagy inkább cselekvő típus vagy.  Közös programokban kipróbálhatod, milyen, amikor hatással vagy másokra a kortársaid közül, vagy a nálad fiatalabb korosztályra, milyen, amikor bizalommal fordulnak feléd.

Érdekel, hogy milyen csapattag vagy? Pályázz, gyere el, és derítsd ki velünk!

PÁLYÁZHATOK?

Ha 15-17 éves középiskolás tanuló vagy, szeretnéd kipróbálni magad csapatban és fejleszteni az önismeretedet, ám családodnak nincs lehetősége, hogy anyagilag támogasson egy nyári táborban való részvételben, tarts velünk!

HOGYAN PÁLYÁZZ?

  • Töltsd ki az ITT elérhető jelentkezési lapot, melyben a következőkre kérdezünk rá:
  1. Alapadatok
  2. Családi és anyagi körülményekre vonatkozó kérdések
  3. Kitől, honnan hallottál a META Csapatépítő Táborról?
  4. Néhány mondatban fogalmazd meg, miért jelentkeztél a táborba!
  5. Miben érzed magad tehetségesnek? Mi az, amiben a környezeted annak lát?

ÉS

  • Írj egy levelet 5 évvel ezelőtti önmagadnak! Milyen jó tanácsokkal látnád el akkori önmagadat? Az azóta eltelt időszak élményei közül ki és mi volt a legnagyobb hatással rád? Bizonyosan vannak dolgok, amit már másképp gondolsz, mondd el neki. Mire lett volna szükséged, ami úgy érzed megkönnyítette volna az akkori és későbbi helyzeted.A levelet e-mailben várjuk az iroda@messzehangzo.org címre.

A pályázat beadásának határideje: 2017.04.23.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2017. május 15!