Mi az a Tükör?

DSC_1805Néha zavaros tud lenni, kik is vagyunk. A bennünk kavargó, időnként viharos érzelmi hullámvasúthoz szeretnénk kapaszkodót nyújtani egymásnak a Tükör önismereti csoporton. Vár egy hely, ahol önmagunk lehetünk, ahol megértenek, ahol végre feltehetjük az összes őrültnek tűnő kérdésünket. Önismereti játékok során megtapasztalhatjuk a közösség erejét, saját belső erősségeinket és gyengeségeinket, a csapatban betöltött szerepeinket, fejleszthetjük kommunikációnkat. Az önismereten keresztül segítséget kaphatunk a pályaválasztásban és jövőbeli terveink kialakításában.

A csoportban pszichológusok vezetésével kéthetente szombat délelőttönként 9:00-12:30 óra között találkozunk majd, és a megalakulás után zártan működünk, ami azt jelenti, hogy számítunk Rád mind a 6 alkalommal, és az első után új tagok már nem csatlakoznak.

Milyen témákról lesz szó?

2017. január 21.            Belépő – Én vagyok én, te vagy te…

2017. február 4.            Otthon – Családban marad

2017. február 18.          Tehetség – Erős és gyenge oldalaim

2017. március 4.           Találkozások – Kapcsolatok hálójában

2017. március 18.         Ütközők – Kommunikáció és konfliktuskezelés

2017. április 1.              Válaszutak – Terveim és céljaim

Kiket várunk?

9-10. osztályos középiskolásokat.

Hol lesz a csoport?

Budapest belvárosában. A helyszín még szervezés alatt áll, így a pontos címről a résztvevőket e-mailben értesítjü​k​​​.

A tájékoztató napról…

A csoport indulása előtt fontos, hogy mi vezetők találkozhassunk ​veled és szüleidet/gondviselődet is tájékoztathassuk a csoport kereteiről. Ezért 2017. januárjában várunk ​majd ​Téged és hozzátartozódat egy rövid beszélgetésre. A ​​pontos időpontról és helyszínről e-mailben küldünk tájékoztatást.

Mennyibe kerül mindez?

A csoport részvételi díja 5 000 Ft, ám akkor se ess kétségbe, ha ezt úgy érzed, családod nem engedheti meg magának! Az Alapítvány a rászoruló résztvevők számára felajánlotta az ösztöndíj lehetőségét, amely lefedi a program díját. Az ösztöndíj elnyeréséhez – a szociális helyzetre is kitérő – motivációs levelet várunk tőled elektronikus úton az iroda@messzehangzo.org e-mail címre, amiben leírod, miért van szükséged az anyagi támogatásra.​

Összegzésképpen tehát: Mikor vehetsz részt a csoporton?

ha a középiskola 9-10. osztályába jársz
ha előreláthatólag megfelelnek neked a fenti időpontok
ha január 18-ig jelentkezel és részt veszel a tájékoztatón

Hogyan jelentkezz?

Ha a középiskola 9. vagy 10. osztályába jársz, és szeretnél Te is részt venni a következő Tükör önismereti csoportban, beszéld meg szüleiddel és jelentkezz ezen a linken:  JELENTKEZEM!

Mi vár a Tükör után?

A Tükör önismereti csoportban résztvevők meghívást kapnak a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány 2017. évi Lélektúra táborába. Bővebb tájékoztatásért keress minket az iroda@messzehangzo.org e-mail címen vagy Facebook oldalunkon!

Ha akad még kérdésed, melyre szeretnél választ kapni tőlünk, keress minket bátran az alábbi elérhetőségeken!

Neri Orsolya
​​20/775-9261​

Bagi Panka
70/434-1352

JELENTKEZEM!