Kedves Táborozók! Kedves Szülők!

Az alábbiakban a 2015-ös Messzehangzó Művészeti és Természettudományos Táborok rég várt részleteivel jelentkezünk. Kérjük figyelmesen olvassátok végig!

Alapinformációk

A tábor időpontja: 2015. július 12-19.
Érkezés: július 12-én 14 óráig.
Hazautazás: július 19-én 10 és 14 óra között*
*Azoknak a gyermekeknek, akikért ezen az idősávon belül csak később tudnak jönni, igény esetén hideg ebédet is biztosítunk. Ezt kérjük, mihamarabb jelezzék a messzehangzo.iroda@gmail.com e-mail címen!)

Helyszíne: Erdészeti Erdei Iskola és Oktatási Központ, Somogyszob (7563 Somogyszob, Szent Imre. u. 23.)

Az elnyert pályázat magában foglalja: a szállás díját, napi ötszöri étkezést, minden tehetséggondozó foglalkozás díját, minden délutáni és esti program díját, minden helyi utazás költségét. Ugyanakkor nem tartalmazza a táborba való utazás és a hazautazás költségeit!

A tábori leutazással és hazautazással kapcsolatos információk

A tábori gyerekek az ország számtalan pontjáról érkeznek, ezért az Alapítvány idén nem bérel közös buszt. Az Alapítvány nem tudja vállalni az utaztatás költségeit sem, azonban szeretnék a lehető legnagyobb segítséget adni, hogy idén se maradjon otthon senki. A budapesti, Budapest környéki és a fővároson átutazó gyermekek (és szüleik számára) tudjuk elsősorban megkönnyíteni a leutazás okozta szervezési nehézségeket. Az alábbi kérdőív célja, hogy felmérjük és az igények ismeretében megtervezzük a július 12. és 19. között zajló Művészeti és Természettudományos Táborokba/ból való le- és hazautazást. Kérjük, hogy az alábbi kérdőívet minden Szülő (!) töltse ki!

Tábori le- és hazautazásról szóló kérdőív letöltése!

A felmérés eredményének ismeretében jelentkezünk majd a közös utazás terveivel.

A táborozáshoz szükséges hivatalos dokumentumokról

A tábori részvétel feltétele a csatolt két dokumentum (1., 2.) maradéktalan kitöltése, Szülői jóváhagyása és – legkésőbb a táborozás megkezdésekor való – Táborszervezők részére való átadása. Ezek nélkül a papírok nélkül a gyermek nem vehet részt a táborban!

  1. aláírandó Jogi Nyilatkozat
    MŰVÉSZETI JOGI NYILATKOZAT LETÖLTÉSTERMÉSZETTUDOMÁNYOS JOGI NYILATKOZAT LETÖLTÉS
  2. figyelmesen kitöltendő Egészségügyi Nyilatkozat - LETÖLTÉS
  3. az általános információkat és tudnivalókat részletesen tartalmazó Tájékoztató
    MŰVÉSZETI TÁJÉKOZTATÓ LETÖLTÉSTERMÉSZETTUDOMÁNYOS TÁJÉKOZTATÓ LETÖLTÉS
  4. megismerésre javasoljuk a somogyszobi táborhely Házirendjét is - LETÖLTÉS

Mi a Táborozó feladata a táborig?

A tábori pályázatok értékelésén túl vagyunk, azonban a pályázati anyagok a tábor folyamán újra jelentőséget kapnak. Épp ezért az kérjük a Táborotoktól, hogy készüljenek pályázati anyaguk rövid 5-10 perces bemutatására. A bemutatáshoz biztosítjuk a beküldött pályázati anyagokat és a technikai hátteret (kép-hang). Ha kérdés, külön igény van kérjük jelezzétek!

Hogy segíthetem az alapítvány munkáját?

A közelgő Messzehangzó Táborok előkészületei során a NIOK Alapítvány támogatásával 12 gyerek táborozási költségeinek előteremtésére közösségi adománygyűjtésbe kezdtünk. Ez kellő mértékű támogatás esetén a közös leutazás megoldásaként is szolgálhat. A gyűjtés során már 3 táborozó finanszírozására összegyűlt az összeg. A gyűjtés folyamán jelentős szerepe van a nyilvánosságnak az elért közönség számában, ezért kérünk Benneteket, saját felületeinken, csatornáitokon, kollégáitok és ismerőseitek körében egy-egy e-mail vagy megosztás formájában időről-időre pár biztató szó kíséretében népszerűsítsétek a kezdeményezést! Facebookon több ehhez kapcsolódó tartalmat is találtok! Adjuk össze! Előre is köszönjük! A kezdeményezés linkje: http://www.adjukossze.hu/kezdemenyezes/Muvesz_leszek_Tudos_leszek

Bármilyen kérdés esetén bátran forduljatok hozzánk a lenti elérhetőségek egyikén!

Már számoljuk a napokat! :)

Üdvözlettel:
A Messzehangzó Alapítvány teljes csapata