Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe Dr. Vekerdy Tamás előadását, amire önkéntesünk, Majnik-Czecz Fruzsina, pszichológus, a „Kapcsolatkotta“ előadássorozatok főszervezője, 25 db jegyet ajánlott fel a Messzehangzós szülők számára.

Dr. Verkerdy Tamás nagy tapasztalatú klinikai gyermek-szakpszichológus, aki szakemberként elsősorban a kisgyerekkor és a kamaszkor pszichológiai kérdéseivel foglalkozik. Előadásai és könyvei irányjelzőként adnak segítséget a gyermeknevelés felmerülő dilemmáiban. Tanácsai egyszerűen megvalósíthatók, stílusa szakmai és komoly, de mégis könnyed és humoros. Interaktív előadásában minden korosztályról szót ejt majd, óvodától a kamaszkorig. A közönség tagjai jobban megismerhetik gyermeküket, és választ kaphatnak az őket foglalkoztató nevelési kérdésekre Tanuljunk együtt a felnövekedés egyes lépcsőfokait: Óvodás-kisiskolás-kamasz. Tudod-e, hogy milyen a gyereked?

Időpont: 2015. május 21. (csütörtök) 18-19:30

Helyszín: Aranytíz Kultúrház (1051 Budapest, Arany János u. 10.)

A program 18 órától 19:30-ig tart, interaktív előadás lesz, sok kérdést fel lehet majd tenni. Ezután pedig könyvvásár és dedikálás várja az érdeklődőket. 

A jelentkezés módja: egy e-mail az info@kapcsolatkotta.hu címre (a tárgyban megjelölve, hogy „Messzehangzó ajándék jegy“), vagy egy telefon a 30/525-69-89-es számon. Fruzsi névreszólóan félreteszi a jegyet, ami(ke)t május 21-én 17 órától lehet átvenni. 

Ezúton is nagyon köszönjük a felajánlást,és találkozzunk május 21-én este!

Vekerdy program