Programjainkat Önkéntesek, azaz TUDORok segítségével valósítjuk meg. Az évek során, több, mint 100 TUDOR kapcsolódott be munkánkba hosszabb-rövidebb ideig. Mivel a legkülönfélébb életkorból és foglalkozási körből jönnek, rendkívül sokszínű csapattal van lehetőségünk ötletelni, előkészíteni és megvalósítani tehetséggondozó programunkat a gyermekek számára. Vannak köztünk pedagógus, pszichológus, informatikus, színész, matematikus, politológus, televíziós műsorkészítő, stb…

Ami összeköt minket, hogy odavagyunk a gyerekekért és szívügyünk a tehetséggondozás.

onkentes_1 (1)

Az Alapítvány tehetséggondozó tevékenységébe bekapcsolódó, aktívan közreműködő, önkéntes alapon működő TUDORokat kiemelt figyelemmel és elismeréssel kívánja kezelni. Ennek a gondolkodásmódnak a részét képezik az alábbi megnyilvánulási formák.

Identifikáció

Azok a TUDORok, akik egy táborban aktívan részt vettek, gyöngyöt kapnak egy bőr karkötőre felfűzve. Minden évet saját formavilágú gyöngy jelképez.A gyöngyök száma a táborokban való aktív részvétellel nő. Egy évben akár több gyöngyöt is lehet szerezni.

Tudorlánc

Aki már rendelkezik egy gyöngyszemmel, tagja lesz a TUDORlánc-nak. A TUDORlánc hálózat hierarchikusan épül fel és a tagjai részt vehetnek az Alapítvány által biztosított, ingyenes, akkreditált képzéseken, egyéb speciális programokon.