A táborokban elkezdett személyiségépítő és készségfejlesztő folyamatot az év közben tartott TehetségnaponCsaládi napon és a periodikus programokon kívánjuk tovább folytatni.

programok résztvevői a táborunkban már járt gyermekek és családjaik köréből kerülnek ki. A programtartókköre az Alapítvány munkatársain kívül a felkészített és felkészült önkénteseinkből áll. A programok speciális képességek szerint tagozódnak, azaz a sport és a művészeti beállítottságú gyermekek számára eltérő tehetséggondozó programokat állítunk össze. A programok összetétele döntő mértékben a projekt módszer, a stratégiai játék és a drámajáték alapjaira épül.

sport esetében a foglalkozások kiegészülnek egyéni és csoportos verseny feladatokkal. A komplex művészeti csoportban speciális műhelyekben alkothatnak a gyermekek.

Adatbázisunkba regisztráljuk az egyes gyermekek, illetve a családok aktivitását, és a különböző programokon történő aktív jelenlétét.

Korábbi évközi programjaink

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány Születésnap címmel új, évközi művészeti, tehetséggondozó programsorozatot indított. Tovább >>
A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány útjára indítja az 5színVILÁG – a szerethető természettudományokprogramját. Tovább >>
2011. március – június
Tovább >>