Magánszemélyként az alábbi lehetőségek figyelembevételével segítheti a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány célkitűzéseinek elérését.

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány hálásan fogadja minden társadalmi felelősséggel bíró magánszemély támogatását egyszeri, vagy rendszeres segítségként, hiszen alapítványi munkánk nem lehetne hatékony és sikeres, ha a céljaink eléréséhez nem állna rendelkezésünkre stabil anyagi háttér, amit a szociálisan hátrányos helyzetű tehetséges gyermekek támogatására fordíthatunk.

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány szívesen fogadja pénzbeli felajánlását, támogatását, melyet banki átutalással, vagy csekken történő befizetéssel juttathat el hozzánk nevének és adóazonosító jelének megjelölésével.

Bankszámlaszám: 11500092-11047753
Számlavezető bank: Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.

Adományáról a hatályos adójogszabályoknak megfelelően Alapítványunk adóigazolást állít ki, mely alapján a vonatkozó adótörvények szerint adókedvezményt vehet igénybe.

Cége az alábbi lehetőségek figyelembevételével segítheti a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány célkitűzéseinek elérését.

Az elkötelezett társadalmi felelősségvállalás intézményi szintű gyakorlásának jegyében a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány örömmel fogadja cégek hozzájárulásait az alapítványi célkitűzések megvalósításához pénzbeli, vagy természetbeli támogatások felajánlásával. A segítséget természetesen örömmel fogadjuk szakemberek tudásának felajánlásaként (munkaerő kihelyezés), ingyenes hirdetési felületek biztosításával kiadványokban, Internetes oldalakon, újságokban.

Bankszámlaszám: 11500092-11047753
Számlavezető bank: Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.

Adományáról a hatályos adójogszabályoknak megfelelően Alapítványunk adóigazolást állít ki, melynek alapján a vonatkozó adótörvények szerint adókedvezményt vehet igénybe.

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány az aktív társadalmi szerepvállalás jegyében keresi a kapcsolatot munkahelyi közösségekkel, hogy kis összegű, rendszeres adományok (pl. étkezési utalvány felajánlás) segítségével erősíthesse a vállalt tevékenységeivel egyetértő támogatói bázis hosszú távú fennmaradását.

Törekvésünk a vállalatok vezetőit érdekelté tenni, hogy támogassák munkatársaik közösségi adományozását, az összegyűlt adományok intézményi részről való kiegészítésével is. Ezek a megmozdulások jó hírét keltik minden adakozásra nyitott cégnek.

Az adományok felhasználásáról a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány a www.messzehangzo.hu internetes portálon tájékoztatja az adományozókat és a nyilvánosságot. Alapítványunk minden kedves adományozóját örömmel látja a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány nyilvános kuratóriumi ülésein.

Ha további kérdései vannak, vagy felelősségteljes magánszemélyként támogatni kívánja munkánkat, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a+36 (20) 965 7802 telefonszámon.

Az utóbbi néhány évben többek között ezeket a programokat valósítottuk meg támogatóink segítségével:

  • Digitális Világ Infokommunikációs Workshop - 2017 november, 2018. január
  • Ösztöndíjprogram – 2017/18 tanév
  • Természettudományos és Művészeti táborok – 20152016 2017
  • Önismereti Kamasztábor – 20162017
  • Látogatás az Állatkertben - 2017
  • Adatkaland Informatikai Műhelyfoglalkozás sorozat – 2016/17 tanév2017/18 tanév
  • Csodálatos KOCKÁzatok – jótékonysági és edukációs rekordkísérlet – 2017
  • Mesés Építészet, közösségi szolgálat – 2017
  • Tegyük fel! – jótékonysági és edukációs rekordkísérlet – 2016
  • Mégis forog a Föld! -  Foucault-ingakísérlet – 2015