Kedves Pályázó!

Nagyon örülünk, hogy pályázol a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány idei, nyári tehetséggondozó táboraiba. Gondold végig, miben vagy a legügyesebb, mi az ami leginkább érdekel, milyen érdeklődési körű társakkal töltenél el egy hetet szívesen?

Választhatsz a művészetek közül – a kézműves alkotások, a tánc, a zene, az ének, a vers és próza, és a színjátszás területéről. Ha úgy érzed ezek nagyon érdekelnek és szívesen alkotnál közösségben, akkor erre a táborra jelentkezz!

Ha leginkább a természettudományok, a biológia, kémia, fizika, földrajz, matematika, vagy az informatika tudománya vonz, akkor ezt a tábort és a hozzá tartozó pályázatot válaszd.

Hogyan pályázz?

Válassz a művészetek, vagy a természettudományok közül. Kérünk, figyelmesen olvasd el a pályázati feltételeket.

A jelentkezésedhez csatold az Európai Uniós “Mit tehetek Európáért, mit tehetek a jövő(m)ért? pályázatra írt, készített anyagodat. Kérd meg szüleidet, és az osztályfőnöködet, hogy töltsék ki a mellékelt jelentkezési lapokat.

Figyelj a határidőre, hogy mindenképpen időben érkezzen be a jelentkezésed. Szólj barátaidnak is, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel, hátha sikerül közösen eltöltenetek ezt a nyarat!

Várjuk jelentkezésedet!

Korábbi pályázataink

Gábor Dénes Nobel-díjas mérnök, fizikus, társadalmi gondolkodó emlékére, a NOVOFER Alapítvány a Műszaki-szellemi Alkotásért kuratóriuma, a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács és a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége, a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány és a KELLO Könyvtárellátó Kft. közreműködésével pályázatot hirdet. Tovább >>