Kiss-Rabata Eszti levele

Sziasztok!

Mostanság az országos elődöntő és a Kinder Fesztivál volt, amin részt vettünk. Az országosról már írtam (1.hely), de a Kinderről még nem sikerült; a tánccsoporttal elnyertük a Fesztivál Nagydíjat.

A bizonyítványom jeles lett, és a sikeres felvételimnek köszönhetően jövőre a Szent Lászlóba fogok járni, amit 1-nek jelöltem meg a jelentkezési lapon.

Igazából ez a nyaram eléggé zsúfolt, mert ahogy vége lett az évnek, rögtön el is kezdődött a napközis edzőtábor, ami reggel 9-tól délután 5-ig kőkemény edzést jelent (aminek másnap érezhető a hatása) , úgyhogy amikor haza érek, már leginkább csak alszom. Mivel hétvégén is tart a tánctábor, sajnos nincs igazán időm felkészülni a gólyatáborra, ami 23-26ig lesz. Utána lesz egy pár napom kipihenni magam, és előkészülni a Messzehangzós táborokra. A művészeti táborból pedig rögtön megyek a Kunbaracsi tánctáborba, ami szintén elég mozgalmas lesz, de ennek ellenére én már nagyon várom. Sajnálom hogy 28-án nem tudok menni a találkozóra, de igyekszem bepótolni a lemaradást.

Puszi:Eszti